Mesaje de Toamna

Sa ai cea mai frumoasa toamna din viata ta! Dragostea sa iti incalzeasca sufletul ca o vapaie, iar soarele cald sa iti lumineze privirea!

Nimic nu este mai trecător decât formele exterioare, care se veştejesc şi se schimbă asemeni florilor unei câmpii la sosirea toamnei. - Umberto Eco

Sa ai cea mai frumoasa tomana din viata ta! Dragostea sa iti incalzeasca sufletul ca o vapaie, iar soarele cald sa iti lumineze privirea! .

Imi simt inima precum frunzele toamnei: lipsita de vointa in lupta cu pieirea. Dar va veni si primavara!

E vremea proviziilor! Aduna-ti cu grija amintirile din vara si pitestele bine de frigul ce va sa vina. Iti vei gasi alinarea in ele cand noptile de ploaie rece pe care toamna ni le aduce!

A venit toamna si fiecare pasarica tebuie sa zboare in locuri mai calde… te astept in patul meu iubito.

Florile se ofilesc dar stelele-mi zambesc caci toamna imi ia zilele fierbinti dar vin incinse nopti cand nu suntem cuminti.

Toamna ma plimb printre copaci parasiti si fiecare frunza alergand gabita-n vant imi aduce aminte de tine… pe mine ma acoperi doar tu pentu totdeauna.

Cri cri cri, iubire cri, nu cedeam c-ai sa mai vi, dar acum ca te-am gasit, grijile… s-au ispravit!!!

Bruma de poezie care, de bine, de rău, învăluie acest pământ emană din toamna veşnica a Creatorului şi dintr-un cer necopt pentru a-şi scutura stelele. -Emil Cioran

 

Theme Designed by Grozavu.ro