Visul De Toamna

 

Deasupra acestui anotimp plin de vise si sperante traieste un suflet de copil . Toamna  este anotimpul melancolic . Imaginativa in liniste un frumos peisaj de de toamna ce colindati printre frunze  foarte veseli ce sunt plini de culori cromatice fantastice . Aceasta este Magia care trebuie traita din plin . Doar intr-un singur anotimp a anului, foarte atragator înconjurata de multa veselie, care emit in culori recii si calde ce iti aduce aminte de trecut.

 

 

 

 

 

 

  Anotimpul  Magic al Toamnei

 

Trebuie să recunoaştem că de mulţi ani nu am mai avut o Toamna atât de bogată în natura Ne mulţumeam chiar şi cu puţinele momente de neuitat care abia le traia  pământul şi numai pentru scurt timp. Ne aminteam cu nostalgie de Toamnele copilăriei, când făceam adevarate frunzisuri cât gardul sau  ploile de toamna cu fulgere si tunete care realiza un adevarat spectacol pe cer , Vuia strada de glasurile copiilor. Exact ca-n poezia lui George Coşbuc, de care ne amintim cu atâta plăcere.   Lasa te condus de magie

 

 

 

        

              Toamna Anotimpul  melancolic

 

     

Aici veti gasi foate multe  poezii  si povesti de toamna cu monotonia si melancolia sa dar si  traditi si obiceuri, retete culinare de toamna   jocuri, wallpapers  si multe altele restu ramane pe voi sa descoperiti .

Lasa-te cuprins de de atmosfera festiva si hai sa ne bucuram impreuna de de acest anotimp Fantastic smiley

 

 

 

 

 

 

Theme Designed by Grozavu.ro