Filme de toamna

    E-MAG

 

   FLANCO

 

 

Autumn in New York - Toamna la New York

Genul: Dragoste / Drama
Denumirea: Autumn in New York - Toamna la New York
Anul: 2000
Autumn in New York - Toamna la New York
2000 Regia: Joan Chen

Scenarist: Allison Burnett

Distributia:
Richard Gere - Will Keane
Winona Ryder - Charlotte Fielding
Elaine Stritch - Dolores
Anthony LaPaglia - John
Vera Farmiga - Lisa
Jill Hennessy - Lynn
Kali Rocha - Shannon
Sherry Stringfield - Sarah

 

Pasiunea dintr-o poveste clasica de dragoste este prezentata intr-o maniera contemporana in filmul "Toamna la New York"; sentimentele profunde, care se traiesc doar o singura data in viata, nasc o impresionanta poveste de iubire dintre un barbat varstnic, ce nu crede in dragostea eterna, si o femeie tanara, care nu poate trai decat clipa prezenta.

Will Keane este un barbat aflat in pragul varstei de 50 de ani. El o cunoaste pe Charlotte chiar in ziua cand ea implinea 22 de ani. In ciuda faptului ca Charlotte era fiica unei foste iubite si in ciuda protestele prietenilor lui nemultumiti de diferenta de varsta dintre ei, Will se implica intr-o relatie cu Charlotte si pentru prima oara in viata lui se indragosteste.
Charlotte insa este grav bolnava si mai are putin de trait iar New York-ul toamna devine locul in care ei traiesc o poveste de dragoste unica

 

Sweet November (2001)

Denumirea: Sweet Novembe  -Idila de noiembrie

  • Titlu: Sweet November - Idila de noiembrie
  • Producator: Warner Bros.
  • Distribuitor (international): Warner Bros.
  • Data lansare (SUA): 12 Februarie 2001
  • Buget: 40.000.000 $
  • Incasari weekend: 11.015.226 $

Nelson este un tip foarte dedicat profesiei sale in domeniul marketing-ului. El se duce sa dea examenul pentru carnetul de sofer care-i expirase. Acolo, din cauza lui, Sara pica testul. Asa ca Sara il acosteaza mai tarziu si ii cere sa plateasca pentru fapta sa. Dar plata este una ciudata: Nelson trebuie sa petreaca o luna cu Sara locuind la aceasta.Nu foarte incntat la inceput de propunere,Nelson se indragosteste de Sara cu care vrea sa se casatoreasca insa el afla la sfaritul lunii cand trebuie sa plece dintr-un accident ca Sara este bolnava de cancer.

 

Theme Designed by Grozavu.ro